Силиконови маркучи за охлаждаща течност

Изглед:

Силиконово съединение - Редукция

10.50лв.
Силиконовото съединение редукция се използва в автомобилната индустрия. Прилага се за свързване на системи с различни диаметри - използва се като редукия. Подходящи за охладителни системи, турбо ..

Силиконови съединения 45 градуса

14.45лв.
Силиконовото коляно 45° се използва в автомобилната индустрия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и други. Устойчивост на високи температури, термичнии електрически изола..

Силиконово коляно 90 градуса

14.45лв.
Силиконовото коляно 90° се използва в автомобилната индустрия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и други. Устойчивост на високи температури, термичнии електрически изола..

Силиконово коляно преходно 90 градуса

14.30лв.
Силиконовото коляно 90° се използва в автомобилната индустрия. Прилага се за свързване на системи с различни диаметри - използва се като редукия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, в..

Силиконово съединение - Демпфер

21.50лв.
Силиконов съединител с демпфер се използва в автомобилната индустрия. Използва се за автомобили с по-висока степен на вибрации. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни систе..

Силиконово коляно 180 градуса

18.80лв.
Силиконовото коляно 180° се използва в автомобилната индустрия. С U-образна форма има еднакъв вътрешен диаметър в двата края. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи..

Силиконово съединение право 1 m

29.95лв.
Силиконовото съединение  се използва в автомобилната индустрия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и други.Устойчивост на високи температури, термичнии електрически ..

Силиконово съединение за турбо/ интеркулер

32.30лв.
Силиконово съединие за турбо / интеркулер се използва в автомобилната индустрия. Намира приложение като изпускателна - всмукателна тръба, маркуч за обезвъздушаване, турбокомпресор и други.Подходящи за..

Силиконово коляно преходно 45 градуса

40.60лв.
Силиконовото коляно 45° се използва в автомобилната индустрия. Прилага се за свързване на системи с различни диаметри - използва се като редукия. Подходящи за охладителни системи, турбо пътища, в..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)